Minden vízilabda játékosnak az álma, hogy egyszer OB 1-es játékos legyen. Somogyi Tamásnak a múlt héten valóra vált ez az álma, hiszen nyáron az UVSE-be igazolt játékosunk a Ferencváros ellen mutatkozott be a felnőtt első osztályban, és ezzel elkezdte OB1-es pályafutását.

oa.jpg

Tamás előtt még hosszú az út, hogy stabil csapattaggá váljon, de az első lépést megtette, hogy megalapozza helyét az UVSE felnőtt csapatában.
Tamás a Bicskén működő bázisunk egyik kimagasló tehetsége, akire a nyáron Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó - aki egyben az UVSE igazgatója - figyelt fel és végül Bereczki Kristóffal együtt a rangos klubhoz igazolta.

kr2.jpg


Tamás ugyan gólt nem szerzett a Fradi elleni meccsen, de szereplésével örökre beírta magát az OB1-es játékosok sorába, amihez nevelő egyesülete, az Oázis SC szívből gratulál.
Ezúton is kívánunk Tamásnak sok sikert, szerencsét és még sok rangos meccset a jövőben is.
Hajrá Oázis!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása