A 2009-es születésű Kóczán Janika és családja megsegítése érdekében több összefogásról adhattunk hírt, ez a mostani is ez a kategória, mert Horváth Jánosné, a Bicskei Vöröskereszt vezetője Vörös Györgyi édesanya nevében megpályázta "A Magyar Vöröskereszt Jótékonysági Alapja, amelyet a Nestlé Hungária Kft. támogat" útiköltség térítését.

janikank.jpg

 

A Bicskei Vöröskereszt pályázata nyert, a családnak 100 ezer forint értékű MOL Kártyát biztosít a Jótékonysági Alap. A súlyos betegségben szenvedő, Vasztélyon élő 8 éves kisfiú családja ezt is nagyon köszöni, ahogy több ízben kifejezték köszönetüket a melléjük állásért.

A fájdalmasan nehéz helyzet úgy válhatott széles körben ismertté a városban és környékén, hogy a Bicskei Szó közreadta az édesanya levelét forrásjelöléssel, az eredetit olvasónk ajánlotta a MonSéri oldaláról.  

 

izing

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása