A képeket olvasónktól kaptuk szombat éjjel következő kérdéssel: "Mi történt?" 

saabmanyi2.JPG

Fotó:  Vlajku György

Tájékoztatást kértünk az FM RFK Kommunikációs Szolgálatától valamint azt kérdeztük a képek készítőjétől, mikor exponált a helyszínen. "Mi (szombat) délben jártunk arra, akkor a rendőrök fotózták, de (...) valaki 8 órakor már látta és jelezte a Mány Község Önkormányzata c. facebook csoportban". 

"Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2018. január 12-én éjjel 22 óra tájban a 1104-es számú út 1-es kilométerszelvényében. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a sofőr eltiltás hatálya alatt vezetett és a nála alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. A járőrök a 34 éves bicskei lakost elfogták, további mintavételre előállították.  Ellene az ittas járművezetés miatt büntető, míg az eltiltás hatálya alatti vezetéssel kapcsolatban szabálysértési eljárást indítottak a rendőrök" -  olvasható Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság  Kommunikációs Szolgálatának válaszában. Nem hivatalos információk szerint a fiatal vezető meghalt. Halála egyes információk szerint nincs semmilyen összefüggésben a balesettel. Erre enged következtetni az is, hogy a rendőrségi hír is "anyagi káros balesetről" számol be, ami egyértelműen azt jelenti, hogy személyi sérülés nem történt.

 

saabmanyi3.jpg

 

saab_manyi.JPG

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barátomé volt. A barátom volt, aki néhány órával az eset után elhunyt.
Komoly problémákkal küzdött vagy 1.5 éve, s mikor úgy látszott, sikerül úrrá lennie ezeken, a szíve nem bírta tovább.
34 éves volt.
Ég veled, barátom!
süti beállítások módosítása