Kérdésünk nem aktuális, mert az utolsó pályázati napon, mint közlésünk után a képviselő tájékoztatása alapján kiderült, Bicske is tárgyalt róla és tegnap benyújtotta!

Mindez a pályázati lehetőség, fő részben a zártkerti, mezőgazdasági utak építésére, karbantartására vonatkozik. Ebbe beletartozik a csapadékvíz elvezetés, az árkolás, padkák, az átereszek építése. "Előny a fogadónál", ha környezetbarát módon végzik, ha közfoglalkoztatottak bevonása történik, ha a területen 20 darabnál több ingatlan van. 

Hírünkből is ismert, hogy a Galagonyás második dűlőjében szilárd burkolatú út építését tervezik és később a többi dűlőben is.

Vannak olyan információk, hogy a tervezik: a zártkertben is lehet hivatalosan lakóház. Ha pedig  lehet majd, akkor kötelező az alapvető infrastruktúra.  

Az 1,9 milliárdos Zártkerti Pályázat december közepe óta nyitott.   

A pályázatokat 2018. január 31-én 23 óra 59 percig lehetett benyújtani. A pályázók részére 30 nap állott rendelkezésre az adatlapok elektronikus kitöltésére és véglegesítésére.


Kommentjében a képviselő ezt írja: "A tegnapi képviselő-testületi ülésen pótanyagként került be. A testület támogatta, tehát benyújtásra kerül.

Üdv: Bárányos József"

Ezen közlés alapján frissítettük hírünket. Városunk honlapján semmi egyértelmű nem szerepel erről. A tegnapi ülés napirendjei között sincs kiemelve. Valószínűsíthető, hogy a P betű jelenti az első és második pontnál a pótanyagot. S hogy ez a fontos dolog miért marad az utolsó napra, arról végképp sincs információnk. Lényeg azonban, hogy jó hír a pályázat. Bárányos képviselő úr tájékoztatását köszönjük. 

 

 

ia

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A tegnapi képviselő-testületi ülésen pótanyagként került be. A testület támogatta, tehát benyújtásra kerül.

Üdv: Bárányos József
süti beállítások módosítása