A KUTYAOVI szombati találkozóját, közjót szolgáló, önzetlen és önkéntes, civil adományozását  követő hétfőn  Prockl Amanda tette közzé:

"Elmentem ma Tárnokra a chipolvasókért, vettem négyet az összegyűjtött pénzből és szétosztom ma őket eszerint:
1. Salamon Zsuzsánna Bicske-telep
2. Prockl lányok Bicske- belváros
3.. Dunai Nikoletta, Mány körzete
4.. Monostory Miklós Óbarok-Nagyegyháza körzet

33992792_10212007207276554_4352486928252141568_n.jpg

Csabdin van Erikának, Czirákné Blázsik Ágnes-nak Bicske Kertváros és azt gondolom most Bicske és környéke teljes mértékben le van így fedve, a gazdis, chipes kutyusokat haza tudjuk gyorsan juttatni.

Mindenkinek a telefonszámát majd kiírom, ide felrögzítve a csoportba, hogy segítség esetén könnyebb legyen hívni bennünket.

Szupik vagytok, az összefogás példaértékű volt most is, ezt nem győzöm kihangsúlyozni! - zárja Mandi".

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

célszerű lenne talán rendőrség,városháza és hasonlo helyeken is elhelyezni egyet egyet(millio idétlen támogatás helyett mondjuk vehetne is párat az önkormányzat ha állitolag az állatok sorsát viselő isteni adottságu képviselőnk van....)mert magánszemélyeket hajkurászni nem lesz azért tul egyszerű ha eltűnik egy egy állat.......de a dolog pozitiv csak kiforrottabb szervezés szükséges a továbbiakban talán...
süti beállítások módosítása