A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának segítségét kérte a bicskeiek blogja,  mert az elmúlt héten történt egy olyan közúti baleset, aminek egyik résztvevője a bicskei polgármester Suzuki s-cross típusú hivatali gépjárműve volt.

Az első értesülés szerint Bicske és Felcsút között történt. Nem a polgármester vezette. Az utas nélküli, Bicske városából - utasításra - a felcsúti autómosó felé (pedig Bicskén is van ám kettő is!) igyekvő járművet az önkormányzat dolgozója vezette, aki sajnálatos módon súlyos betegséggel küzd és él együtt. Reméljük, hogy állapota javult, reméljük, hogy sérülései nincsenek vagy ha mégis, akkor nem súlyosak. Jobbulást! Jó, hogy nincs több sérült.

Mentők és a rendőrök is dolgoztak a helyszínen. De egyetlen  hírsor sem jelent meg az ügyben sehol. Miért? Ezért és ezekkel az alapinformációkkal kértük az FMRFK tájékoztatását, hogyan történt ez a baleset, hol, mikor és miért?

Az FMRFK Kommunikációs Szolgálata rövid időn belül válaszolt:

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. június 18-án 9 óra 45 perckor Felcsúton, a Fő úton. Egy Suzuki típusú személygépkocsi 63 éves bicskei vezetője a Fő úton az 1-es számú főút irányából Alcsútdoboz felé közlekedett, azonban haladása során – feltehetően rosszullét miatt – elvesztette uralmát a gépjármű felett, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd az úttestről lehaladva az azt szegélyező kibetonozott vízelvezető árokba csúszott. A gépjármű vezetője a baleset következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett."

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása