A nagy kommunikáció közben lakossági fórum lesz a Szt. László patak árvízvédelme és az M1 ipari park autópálya lehajtója kapcsán. Ez előírás, akárcsak a meghirdetése, formai okai is vannak, kötelező megtartani. ha három embernek, akkor három embernek, a lakossági résztvevők létszáma mindegy.  Ez így volt mindig.
http://www.bicske.hu/friss/lakossagi-forum-0

sbicske_pmh18070214450.jpg

A patakos munkálatok mellékelt tervdokumentációja a város honlapján látható. Ha jobban megnézem, annak 11. oldalán (Telekszerkezet) nem létező helyrajzi számot (0125) jelölnek, aztán a 13. oldalon (Helyi építési szabályzat és szabályozási terv) első francia bekezdésében ismét elkövetnek (1472/2), de itt fogadjuk el, hogy csak számcsere történt.
A figyelem és a korrekció nem árt, mert a számcsere egy teljesen más ingatlanra róhat kötelezettségeket. Munkafolyamat, amiben a tervező téveszt. Ez természetes, aki dolgozik, hibázhat. Amikor azonban az önkormányzat átveszi a megrendelt anyagot, ellenőriznie kell, főleg, ha közzé kívánja tenni. 

Az autópálya lehajtó kialakításának háttere csak azért érdemel szót, mert egyes megfigyelések szerint, amíg mindenki Lőrince nem volt érdekelt Bicskén az ipari parkban, addig - bár sok éve tervben volt már a kihajtó kiépítése -, mégsem lehetett kialakítani.

Most minden akadály elhárult.

Csodák márpedig vannak.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása