A bicskei golfozó, Földházi-Nagy Zsófia 96-91-94 Lány zárt U16 3. hely kategóriájának harmadik helyén végzett  a 29. Magyar Junior Nyílt Bajnokságon!

Zsófi 14 éves, de U16-os mezőnyben érte el ezt a kiváló eredményt!

2018.08.20-22-én rendezték meg a Pannonia Golf&Country Club-ban (Alcsútdoboz, Máriavölgy) a 29. Magyar Junior Nyílt Bajnokságot. 14 kategóriában összesen 13 Pannonia Junior Academy versenyző állt elütőre, egészében a  magyarok közül sokkal többen. 

Zsófi itt a magyar Nemzeti Golf Válogatott színeiben indult, a Pannónia Junior Academy versenyzőjeként.

Egy-egy virtuális tetszésnyilvánítás gratuláció neki is jól esik, biztatásként további sikerekre. Legközelebb Szeptember 21-23-án az ausztriai Golfschaukelben áll elütőre Zsófi. Az AJGT powered by Brend Wiesberger elnevezésű junior versenysorozat 5. fordulóján a Pannonia Junior Academy versenyzőjeként és a Magyar Junior Golf Válogatott Színeiben.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása