Egy problémára hívnám fel a figyelmed. Megoldást nem tudom, hol és hogyan lehetne erre találni.
A Kölcsey- Szent Imre -Apponyi utcáról lenne szó.
Ez a kertváros fő utcája, erre jár a busz is.
Ezzel semmi gond nincs, viszont olyan keskeny, hogy alig férni el rajta.
A busz, ha szemben jön mondjuk a kukáskocsi, gyakorlatilag a 2 tükör összeérése mellett tud elhaladni.
Az út szélén, szabályosan parkoló autók miatt 1 sávra szűkül az út, nehezítve a közlekedést.
Mindehhez hozzájárul, hogy a járdák olyan állapotban vannak, hogy a kerekesszékes ember, babakocsi kiszorul az utcára, ismételten veszélyhelyzetet és útszűkítést eredményezve.
Az út két oldalán árkok vannak.
Szerintem, bár nem értek hozzá), le lehetne fedni az árkot, az utat szélesíteni, járdát csinálni. Valahogy ez a rész, pont a forgalmas, kimaradt.
Az Apponyi-Szent Imre kanyar gyakorlatilag 90 fokos. A busz és a teherautók bekanyarodása igencsak nehézkes, főleg, ha szemben jön valaki.
Az egész út balesetveszélyes. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos sok utca, járda van a városban ami még a világháborúk emlékét viseli magán (70-75 év). És még csak nem is messze a főúttól, "belvárostól". Na ezeken gyalog sem lehet végigmenni, nemhogy babakocsival. Olyat nem is láttam még, hogy az árkokat rendberakták volna...
Ezekből reálisan csak a járda megoldható, de azt jó lenne minnél hamarabb megoldani.
süti beállítások módosítása