"Szia" - írta olvasónk - "légyszíves ennek nézz utána, tudjanak róla a nők".

"Augusztus közepén a 60 éves néni este fél 9 körül leszállt a Hegyikastélynál a buszról és ez az ember is leszállt utána és követte és a szántóföldnél (ez a Baboshegy közepén van) leteperte.

De jött egy kocsi és a lámpafénytől megijedt és a néni el tudott menekülni" - írja olvasónk. 

Egyes információk szerint a sértett közelebb van a 70. életévhez, mint a 60-hoz. 

A sértett feljelentést tett a Bicskei Rendőrkapitányságon.

A féltételezett elkövetőt előállították és olvasónk beszámolója alapján két hétig le volt tartóztatva. Újra szabadlábon van.  

Olvasónk küldött két képet az elkövetőről, mert erős felindultságában legszívesebben kiplakátolná a várost a gyanúsított ábrázatával. 

A férfi kifejezetten vékony, viszonylag magas. Arcát, tartását, tettét tekintve vélhetően többnyire egyedül közlekedő típus.

Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatához fordultunk::
(...) a kérdéses ügyben a Bicskei Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 31 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt. Az üggyel kapcsolatban további felvilágosítást a nyomozás érdekeire való tekintettel nem tudunk adni. (...)

Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a gyanúsítottat ellenőrzés alatt tartják, ezt a hatósági szándékot ez a közfigyelmet teremtő hír is erősítheti. Ha még egy hasonló tettéről tudomást szerzünk, kimaszkolt képét rendőrségi egyeztetéssel közzétesszük ezen a blogon. De akkor már bizonyára feleslegesen, mert akkor remélhetőleg  órák/napok óta ismét a Bicskei Rendőrkapitányság vendégszeretetét fogja élvezni.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása