Egy öttagú bicskei családnak jövő hónap 10-én saját hibájukon kívül el kell hagyniuk bérelt házukat.

A férfi dolgos ember, az építőiparban tevékenykedett. Felesége is dolgozik. A legnagyobb gyerekük 18 éves.
A család maximum 50 ezer forintos albérletet tud vállalni és abban kérik a lakosság segítségét, hogy keressék őket, ha tudnak megoldást.
Azért drámai a helyzet, mert az 1 esztendővel ezelőtt vesetranszplantáción átesett férfi jelenleg járni is alig tud a fájdalomtól. 8-án csípőprotézis implantátuma kerül beépítésre.
Ebben a válsághelyzetben nem tudják, hogy hol lesz az itthon lévő család október 10. után és nem tudják, hová tér haza a kórházból a hazaengedett beteg.
Kauciót nem tudnak fizetni, mert nincs megtakarításuk és a hidegek előtt minden fillérjük tüzelőre kell, ugyanis "egy szikrára elég tüzelőnk sincs".
- Amikor a vesetranszplantáció után hazatértem, Pállfy Károly polgármester, Bálint Istváné alpolgármester és Németh Tibor kisebbségi képviselő szervezésében komoly segítséget kaptunk, amiért mindig hálásak leszünk - mondja a családfő. Hozzáteszi, hogy most Bálint Istvánné alpolgármester asszonytól valamint Tessely Zoltán országgyűlési képviselőtől is segítséget szeretne kérni, mert muszáj. Vannak információi, kérdései, ötletei és abban bízik, hogy az elöljárók segítségével ez a válsághelyzet nem tudja kirántani  az otthon szőnyegét a családja lába alól.
A lakosságnak, a Bicskei Szó olvasóinak előre is köszöni a megértést, a segítséget.

 

ia 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása