Amikor a fénykép készült ma dél körül, jött egy barát a parókia felől. Aki fotózott, így szólt:

- Ez is megvan, még sincs este.

Mire az arra járó nevetve:

- És nem a kétfarkúak építették. 

Bicske főterén hosszú évekig szeméttároló, esőbeálló és pad nélkül működött a megállópár. Sokaknak eszébe jutottak a Kétfarkúak gerillamegállói.  A valódi peronra azért nem kerülhetett az építmény, mert ha ránézünk arra járva, láthatjuk, hogy nem fért volna el. A buszok beállását és kifordulását akadályozta volna a teteje. Ha pedig a tetőszélességből  levettek volna, akkor bever az eső vagyis valami azt súgja, hogy ezt ott fenn a peronon nem lett volna értelme megépíteni, plusz aki átmegy a főtéren és a Gimi felé fordul, legalább nem egy buszmegállót lát, hanem az iskolát.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon hasznos és pozitiv, csak félő, hogy a kis- és nagyállomás hasonló beállói sorsára jut,a vandálok célpontjává válik.Ne legyen igazam!
süti beállítások módosítása