Jó napot kívánok !

Módosné Szántó Mónika vagyok. Szeretnék az Önök városában egy olyan torna foglalkoztatást elindítani, ahol a baba az anyukán van egy hordozóban, és úgy tornázik szülés után, ezzel visszanyerve régi önmagát. Babáját sem kell rábíznia senkire, sőt a végén klubszerűen működve maradunk még a helyszínen beszélgetni.

liliputi-rugalmas-babahordozo-kendo-fukszia.jpg

Erről szeretnék felmérést készíteni mekkora igény lenne rá , és az lenne a kérdésem, hogy meghirdethetném-e az oldalon?
Mellékelem a linket ahol bővebben megtudhatnak erről
Ha lehetséges ,akkor szeretném ezen a Facebook oldalon is meghirdetni
Köszönöm előre válaszát

Szántó Moncsi  

http://kangatraining.hu/
kangatraining.hu | Kanga-tréning, baba-mama torna az Édesanya egészségéért, a baba nyugalmáért.
A Kanga-tréning kimondottan Édesanyáknak kifejlesztett edzésprogram. Szülés után hordozós Kanga a babával, nagyobb gyerekekkel babakocsis Kanga, később a leghatékonyabb zsírégető edzés gyerek nélkül, a KangaBurn, kimondottan szülőknek kifejlesztett funkcionális gyakorlatokkal!

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy létrehoztam egy Facebook oldalt ahol az érdeklődők kaphatnak a további információt

https://m.facebook.com/Kangatraining-Bicske-223964291815643/

 

(Gondolatjel. Micsoda merő véletlen, Az elveszett boldogság nyomában - A kontinuum-elv című szociálpszichológiai alapokon nyugvó szociográfia lelkes és viszonylag lassú (felfogású?) olvasójaként éppen ma járok a 170. oldalon, ahol azt írja szerző: a babák, kisgyerekek mindenhova el kellene kísérjék a szülőket. Olyan kultúrában, mint a miénk, ez többnyire megoldhatatlan. Bármilyen munkafolyamatba, mint ahogy az idők kezdete előtt is volt, ahogyan egy-két elszigetelt, pontosabban romlatlanabb társadalomban is van,  az anya vagy az apa be tudja vinni akár a karon ülőt, akár a nagyobbacska gyermeket olyan munkába, ami nem veszélyezteti őt semmilyen módon és a gyermek sem hátráltatja a munkafolyamatot. Ennél persze, sokkal többről szól ez a nem mai mű.  Ez a most hirdetett sportolás egy remek együttműködés-játék lehetősége anya és gyermeke között, a közösségépítő erejéről nem is beszélve. - A szerk.)     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!

Február 14.-én reggel 9-30-kor lesz az első nyílt óra ,ami ingyenes :)
Csak regisztrációhoz kötött :)
Ez ügyben kérek mindenkit ,hogy a moncsi@kangatraining.hu e-mail címen jelezze részvételi szándékát :)
süti beállítások módosítása