Sirály

Címkék: színház egyetem csabdi

2019.02.10. 01:09

Az Ódry Színpadon, a Színház- és Filmművészeti Egyetem saját színházában látható Anton Pavlovics Csehov  Sirály című drámája. A színlapon egy ismerős név! Mert bizony Pelsőczy Réka és Rába Roland osztályához, egy köreinkben Csabdiról sokaknak ismerős egyetemi hallgató, VeszelovszkI Janka is hozzátartozik.  A galériában - a kép alatt - remek képeket láthatunk róluk.

Janka a Sirályban Arkagyinát alakítja. A további darabok, amiben jelenleg szerepel: Az én szobám (monodráma egy felvonásban), Lakásavató és a Hogyan találtak egymásra a nők és a férfiak? Jelenleg mind a 4 darab telt házzal megy. Az Ódry oldalán mindegyikről van anyag. A monodrámáról a szinhaz.org is írt.

Az Egy gésa emlékiratai nyomán készült előadás az Ódry Színpadon
Az Arthur Golden Egy gésa emlékiratai c. regénye nyomán készült előadást Veszelovszki Janka játssza Pécz Roland rendezésében.

     

siraly.jpg

Fotó: Éder Veronika 

Lapozgassunk a fotóalbumban....  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása