Ez az a hely a Pócalján, ahol a TeSzedd! egyik első, a Bicskei Szó által is közölt képe készült. Anyuka, mellette két lány, a másik édesanya valószínűleg fotózott. Mellettük a rengeteg fekete zsák, amibe az itt lévő hulladékot együtt összeszedték. A terület akkor tiszta volt mögöttük, mint egy rendes udvarrész.

szemet45_2.jpg

 

Eltelt pár hét és ugyanezen a helyszínen készít képet olvasónk. Kísérői sorai: 

Ez az a hely, ahol egy bicskei anyuka(?) még a hivatalos TeSzedd előtt már elkezdte összezsákolni a szemetet, mostanra pedig már így néz ki. Pócalja.

"A távolban a három jó barát: az azbeszt, az autógumi, és a képcsöves monitor."

A legszomorúbb, hogy a Bicskei Szó és olvasói nincsenek meglepődve. Akkor lepődtünk volna meg, ha az ellenkezője valósul meg és megszűnik az illegális hulladéklerakás.   

Ez pedig e blog nem először elhangzó felsorolása:

Operatív testületi, bizottsági munkát a köztisztaságért;

hulladék átvétel visszaállítását a Csákvári úton, egyben alapos és folyamatos hirdetését;

kamerákat a kritikus területekre;

erős  közterület-felügyelet létrehozását;

a mezőőrség megerősítését;

koordinációt a rendőrséggel és a polgárőrséggel; 

büntetést.     A félreértés ne essék: ismert, hogy a Zöld Bicskének, a GESZ-nek, a rendőrségnek, a polgárőrségnek, a mezőőröknek és a tűzoltóknak eddig is elég munkája keletkezett a szabálytalan hulladékkezelés miatt, beleértve azt is, amikor egyes helyeken elégetik a szemetet, amiben rengeteg a műanyag.  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása