A Mányon élő Molnár Ferenc tette közzé ezt a lírával kapcsolatos felhívását, ami Mányhoz és Bicskéhez is kötődik. Ezúton szeretném megkérni Feri bátyámat, Molnár Ferenc urat, hogy a 32. oldalon található A bicskei községházán című vers fotóját legyen szíves nekem elküldeni. Szeretném közölni. Előre is köszönöm olvasóink nevében. 

manyi-nagy.jpg

Molnár Ferenc írja: "Elsősorban mányi ismerőseimhez fordulok! Ma kezembe került Mányi-Nagy László "A BARÁZDA MELLŐL" című kötete a következő alcímmel.:Válogatott versek a szerző előző köteteiből. Bicskén, 1942-ben adták ki. Ára: 3.20 P.
Szövegért és kiadásért felel: Nagy László.
Lichfenstein Mór könyvnyomdája Bicske. Kérem mányi ismerőseimet, hogy ha valaki hallott Mányi -Nagy László költőről  vagy verseiről ...jelezze."

manyi-nagy-laszlo-por-a-porbol-13447088-eredeti.jpg

Mint az Molnár Ferenc későbbi soraiból kiderül, a különben szegedi  antikvarium.hu oldalon is kutatott. Olyan könyvborítót talált, amin a szerző portréja látható valamint egy 1940-ben leírt értékelés is olvasható Mányi-Nagy költészetéről.   

manyi-nagy2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása