A Visegrád 4 Kerékpárverseny és a Visegrad 4 Ladies Series útvonala - ÁTHALADÁSI IDŐPONTOK

Megjelent: 2019. május 6., hétfő
Forrás: V4 Kerékpárverseny.hu

 


A V4 Kerékpárverseny május 11-én, délelőtt 11 órakor Budapesten, míg a hölgyek mezőnye másnap, május 12-én délután, öt perccel fél 2 előtt Pannonhalmán rajtol. Mindkét mezőny több településen is áthalad, most az is megtudható, hogy várhatóan hol és mikor érdemes várni őket.

 

Ahogy arról már beszámoltunk, a 7. Visegrád 4 Kerékpárverseny május 11-én, szombaton délelőtt rajtol Budapesten, a Carl Lutz rakparton, a Vogue Étteremhajó elől, majd többek között Telki, Zsámbék, Bicske, Csákvár, Bodajk, Csetény, Zirc és Ravaszd érintése és 168,7 km megtétele után, várhatóan nagyjából 15:25 és 15:50 között ér célba a mezőny. A hölgyek május 12-én, vasárnap 13 óra 25 perckor vágnak neki a 101,2 kilométeres távnak Pannonhalma főteréről, majd Ravaszdon, Bakonypéterden, Veszprémvarsányon, Bakonyszentkirályon, Bakonyoszlopon, Dudaron, Nagyesztergáron és Zircen áthaladva érnek vissza Pannonhalmára. A cél a hölgyek esetében is a Pannonhalmi Apátság, ahova várhatóan 16:00 és 16:20 között érkeznek meg.

Várható áthaladási időpontok

V4 Kerékpárverseny – 2019. május 11., szombat 

V4 Krékpárverseny 2019 - Áthaladási időpontok

(Katt a táblázatra a nagyobb méretért)

Visegrad 4 Ladies Series – 2019. május 12., vasárnap

Visegrad 4 Ladies Series - Áthaladási időpontok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása