Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatához fordult a Bicskei Szó, mert olvasói tájékoztatás alapján tegnap éjjel rendőri intézkedés zajlott a Nagyállomáson, ahol egy rendőr megsérült.  

 

A bicskei vasútállomáson a járőrök figyeltek fel egy általuk ismert helybeli férfira 2019. május 24-én 21 óra körül. A férfi a rendőröket meglátva megpróbált elfutni, azonban figyelmetlensége miatt a vasútállomás ajtaja mellett található üvegablakon átesett. A férfinak az esés következtében sérülése nem keletkezett. A férfiról az intézkedés során kiderült, hogy a Bicskei Rendőrkapitányság körözését rendelte el egy szabálysértési ügyben.

 A kitört ablak kisebb üvegszilánkja az egyik helyszínen intézkedő rendőrnek könnyű sérülést okozott.- tájékoztatta a Bicskei Szó olvasóit Csepely Balázs rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása