Olvasói jelzések alapján értesültünk erről a balesetről, aminek részleteiről  az FMRFK Kommunikációs Szolgálatától kaptunk tájékoztatást.   A kezdeti tézisünk annyi volt, hogy júl. 15-én hétfőn 17 óra 45 perc körül egy rendőrautó és egy Suzuki szgk. ütközésének helyszínét látta több olvasónk Bicskén, a Kisfaludy és Kossuth utcák kereszteződésében. Mások hosszú ideig tartó forgalmi fennakadásról is számot adtak.  


A  Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának válasza szerint Bicskén, a Kossuth Lajos utcában történt egy anyagi káros közlekedési baleset 2019. július 15-én délután, ahogy egy Suzuki típusú személygépjármű forgalmi ok miatt megállt egy autóbusz mögött, majd a busz elindulását követően a 78 éves férfi járművével balra kívánt bekanyarodni, de nem győződött meg arról, hogy az autója előzését más jármű megkezdte-e, ezért összeütközött a gépkocsisor mellett elhaladó, megkülönböztető fényjelzést használó Skoda típusú szolgálati gépkocsival. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása