Szia!
Nem tudom, én vagyok-e az első, aki ír ebben a témában, de délelőtt 10 után néhány perccel sikerült megtapasztalnom, hogy milyen jó is lesz nekünk a következő hetek autópálya felújítása. (Ne legyen igazam!)
Később láttam, hogy baleset is volt a pályán akkor, azért terelték le. De azért félek, hogy lesz még ilyen a felújítás alatt is.
10 után jöttünk (volna) vissza Bicskére a Tescoból (odafelé még sima volt az átkelés), mikor is látom, hogy Tatabánya felől hosszú tömött sorban állnak az autók a főúton. A körforgalomban pedig egy rendőrautó zárja el (akkor még csak félig) az áthajtás lehetőségét. Picit később, egy autóval előttem érkezett egy újabb, hogy immár teljesen lezárja a körforgalmat Bicske felé. Előttem lévő autós kérdésére, hogy akkor most merre, az egyenruhás hölgy Tatabánya felé mutogatva magyaráz - nem volt nehéz rájönni, hogy mit: Bicskére csak a Tatai út felől tudunk visszajönni. Ez nem kis kerülő, de ennél talán még jobban felhúzott, amit az odáig vezető úton láttam.
Az autópályáról tömött sorban lehajtani igyekvőket senki nem irányítja a lehajtónál. Majd a Tatai úti kereszteződésnél egy újabb sor jobbról, a már Óbaroknál lejövők, akik szintén rendőri irányítás nélkül kanyarodnak ki Pest felé a főútra az amúgy is veszélyes csomópontban, miközben a körforgalomból ide terelik a Bicskére bejönni szándékozókat is.
Nem tudom mikor kezdik az ellenkező irány felújítását, de ha az is itt jön le a pályáról, az külön élmény lesz nekünk.
Üdv: ....

(De legalább tereléskor kamionokat nem engedtek be a Tata út-Szent István út-József Attila u. vonalon, pl. közvetlenül a római katolikus templomunk betegszabadságon lévő tornya mellett elhaladni - mint ahogy korábban megengedték. Nyilván nem csak ez okozta a problémát, de hogy nyom nélkül nem maradhatott, az is biztos  - a szerk.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Továbbra se értem a csodás rendőrségünket! Miért jó, hogy egy dugót úgy próbál meg megoldani, hogy a párhuzamos utakat teljesen lezárja, és ezzel további problémákat generál? Értelmes irányítás mellett, az irányokat felváltva engedik, megfelelő súlyozás mellett. De nem itt keresztbe lezár mindent, ezzel pl. a Lidl felé kényszeríti a forgalmat, ahol meg sorban alakulnak ki balesetveszéllyes helyzetek, mert ott nincs körforgalom.
süti beállítások módosítása