Hosszú évekkel ezelőtt kezdtük meg a körforgalom kiépítésének követelését a Bicske-Óbarok átjárónál. Akkor indirekt módon azt üzenték a "pártházból", hogy nyitott kapukat döngetünk, mert hamarosan kész lesz. Azóta is készül....

Közismert, hogy ettől a körforgalomtól nem változna a magyar közlekedésben uralkodó  mentalitás, ami jól kifejezi az egész társadalom állapotát. De a gyakran hatalmas forgalmú helyen kötelező lenne felelős vezetői szemmel  észrevenni, amit kell és bulldog módjára nm elengedni az ügyet. Egészen addig,  amíg nemzeti szalaggal és ollóval ott nem pózolhat a teljes garnitúra a fotósok előtt. (Szaktanácsunk 0 Ft+ÁFA/hó.)       

A rendőrségi közlemény az FMRFK Kommunikációs Szolgálata részéről:   

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Bicske térségében.

A rendelkezésre álló információk alapján, eddig tisztázatlan körülmények között, 2019. október 3-án 9 óra 15 perc körül két személygépkocsi összeütközött az 1-es számú főút 35-ös kilométer szelvényében, Bicske közelében. A balesetben egy személy megsérült. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a főút forgalma rendőri irányítás mellett félpályán halad.

Kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek!"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása