Megyei II. hely ért el és továbbjutott a Diákolimpia  országos selejtezőjére a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola B33-as   kosaras csapata.

b33.jpg

"Szép volt csajok, büszkèk vagyunk rátok!" - írja edzőjük, Csetnek Mónika testnevelés tanár.  Obolèr Alexandra, Buzár Anna, Sárközi Flóra, Ferenczi Katica + Lendvári Nóra - álla felsorolásban. 

b331.jpg

Csetnek Mónika elmondta, hogy a döntőben fej-fej mellett haladtak az ellenféllel, egy-két pontos különbségekkel, s a lányok végül szomorúan és bosszúsan mentek le  pályáról, hiszen győzni szeretnek, de aztán hamar visszatért a jókedvük, hiszen a második helyen is továbbjutottak a Diákolimpia országos selejtezőjére. Aminek dátumára még várni kell. Természetesen közreadjuk majd és VELETEK VAGYUNK.  

b332.jpg

A B33-as kosarlabdát  egy palánkra játssza egymás ellen két 3 fős csapat. 10 perc a teljes mérkőzés vagy a 21 pont elérése, akár 8. percben, de ez meglehetősen ritka. 

Rendkívül dinamikus, figyelmet, kondíciót, robbanékonyságot igénylő játék.   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása