Az FMRFK közleményére alapuló baleseti hírhez olvasóink szóltak hozzá, mondván, hogy a sérülés nem könnyű, hanem súlyos.  

kisfaludy_helyszin2.jpg

Tájékozódni igyekeztünk ismét. A helyszínen dolgozók biztosan nem észlelték a súlyos sérülések szemmel látható jeleit. A kórházban, például a képalkotó diagnosztika révén természetesen kiderülhettek a súlyosabb sérülés tényei, de erről nekünk nincs adatunk. A kórház csak a családnak adhat tájékoztatást.  

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetőjének tájékoztatása szerint "A mentők egy fiatal férfit szállítottak fej és kézsérülés miatt stabil állapotban kórházba. A sérülés súlyossági fokát a kórházi vizsgálatok állapíthatták meg."

A kórház a sérült álapotáról csakis a családtagokat tájékoztatja. 

 Az FMRFK megváltoztatta korábbi közleményét. Ebben már nem szerepel a könnyebb sérülés, csakis a sérülés kifejezés. 

"Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2019. november 22-én 17 óra körüli időben Bicskén, a Kisfaludy utcában. Egy 26 éves helyi férfi a Tatai út irányából a Kisfaludy utca irányába közlekedett gyalogosan a lakóházak között található jelöletlen útszakaszon. Haladása során a Kisfaludy utcához érve - figyelmetlenségéből adódóan - előzetes körültekintés nélkül lépett ki az úttestre és nem vette észre a Deák Ferenc utca irányából a Tatai út felé közlekedő Mercedes típusú személygépkocsit, amely a fékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést és elsodorta őt. A baleset során a gyalogos megsérült."

A sérültnek maradéktalan felépülést kívánunk. A közlekedés veszélyes üzemében pedig vigyázzunk magunkra és egymásra.  Ezen a helyszínen különösen legyünk körültekintőek - gyalogosként, autósként egyaránt.     

kisfaludyhelyszin.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása