Tisztelt Bicskei Szó, szeretnék érdeklődni, hogy hol vagy kinek kell jelezni a következő problémát. A mányi bekötő útról a Csabdi útra terelt forgalom Bicske felé (is) katasztrófa... Olyan kátyúba landoltunk, hogy javíttatni kell, lehet, hogy a felninek is baja lett....ez nem az első eset, úgy tudom, hogy más is járt így a héten. Illetve jelezném azt is, hogy a TESCO előtt az út széle be van már szakadva, ott valaki egyszer bele fog fordulni abba a nagy árokba....Elnézést, hogy ilyet írok, de ... aki ezt jóváhagyta... Az autók javíttatását kifizetik vajon??? 

(A mányi út és a Csabdi út a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hatáskörébe  tartozik, az őket összekötő szervizútért Bicske Város  Önkormányzata felelős.) 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Bicske táblától kicsit kijjebb a befelé vezető sávban akkora kátyú van, hogy egy autó is majdnem elfér benne. Az illetékeseknek intézkedni kellene, mielőtt megszavazzák a saját év végi jutalmukat! Mert valahogy arra mindig jut forrás is meg idő is. Plusz a hidat már át kellett volna adni. Ennyi idő alatt egy duna híd is kb. elkészíthető, nem egy patakon átívelő mini híd.
És persze a szerzőnek természetesen ki kell fizetniük. Ne hagyja magát!
süti beállítások módosítása