Olvasó vélemény érkezett a választás előtt megvalósított járdaépítésről.

"Szia, ha akarsz jót és szépet látni nézd meg a Gárdonyi, Csokonai járdafelújítást...
Katasztrófa....
néhol a házak felé lejt....
A csatornák, vízkifolyások nincsenek megoldva vagy ha a tulaj vett kifolyócsövet azt is összevissza szerelték be a kapubejárók betonozása olyan egyenes mint az ökörhugyozás ... már bocsánat
mindenhol beton és kődarabok
az árkokat szétbarmolták a járműveikkel...
persze szebb lett meg egyenesebb, mint régen... na de hogy bebetonozzák a csatornakifolyókat...
az nonszensz"

Szia. Köszönöm bizalmad. Láttam.
A Csokonai szerintem még nincs kész. Nem tudom elképzelni, hogy ez kész. Hogy ellenőrizte-e valaki a kivitelezést, azt én nem tudhatom, de biztos van valaki. Érdemes lenne hivatalost választ kérni róla.
A kifolyókról annyit, hogy az utcai árokba belevezetni az ereszcsatorna végét sak a közútkezelő hozzájárulásával lehet. Ez kb. 20 éve így van, volt egy saját ügyem, abból tudom.

Van járda, ahogy írod is járható, használható, szebb mint volt, de nem hibátlan.
Lehet, hogy a kapubejárók kialakult szintjeit sem akarták lerombolni, ezért lett több helyen eszetlenül hullámos a magassági vonalvezetés. Lehetett volna egységes is, de hogy azt is kritikával fogadták volna az érintettek, mert átereszeket, kerítéslábakat, udvari burkolatokat kellett volna hozzáigazítani, az is biztos. 
Ami ebben az ügyben az eldöntendő (költői) kérdés: a városképi megfelelés vagy a városlakók érdekei a fontosabbak.
A bicskei árkok, a bicskei csapadékvízelvezetés helyzete egészen elkeserítő és leírtuk már egy párszor, hogy elsőrendű feladat kelenne legyen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása