Azt olvasom az ún. Bicskei Újságban, hogy ingyenes önkormányzati wifi van a város több pontján.

free_wifi2.jpg


Az egyik helyszín a felsorolásban a Kisállomás. Igen, itt már régen működik a Bakterház ingyenes wifi-je, de az önkormányzatis  BicskeFREE csakis jelszóval érhető el, amit a kedves utasok meg én (jómagam nem vagyok kedves), nem tudhatunk.

Egyes vélemények szerint ez öt-hat éve nagy dobás lett volna, kértük is, úgy emlékszem, de ma már - pl. a legnagyobb hazai mobilszolgáltatónál - nincs olyan csomag, amihez ne tartozna párszáz mega net. Ez persze, elfogyhat. Az ingyenes wifi talán segíthet jól gazdálkodni.  A Kisállomáson pl. diák létére azon hallgatni zenét vagy a Vonatinfó kiváló térképén reménykedni a következő személyvonatért.   

De Bicskén bizony az önkormányzat hivatalos kiadványának sorai ellenére sincs elérhető, ingyenes BicskeFREE önkormányzati wifi. Bicske alsón biztos nincs és a Kossuth szobornál sem.. A Bakteré persze él alsón, minden külön hivatalos közlemény, határozat, végzés  nélkül is. Már régen. 

A Bicske Szíve Park, a Kossuth tér és a BTC BicskeFREE már működő wifijéről ír a lap.   

Ilyen alapon azt is megírhatták volna, hogy Bicske főterén örökmozgó óriáskerék üzemel a vattacukrostól balra. Vagy  éppen korabeli piramis. 

Amikor Bödőcs Tibor from Búcsúszentlászló a maga teljes, zseniális  valójában a Petfőfi Művelődési Központ színpadára lépett néhány éve, ezzel kezdte a közönség nagy örömére. Itt van végre Bicskén, a fecsúti piramis (vagy piramisok?) lábainál.

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása