Kossuth utcai lakástűzben teljesen kiégett lakás gazdáinak számlaszáma  olyan személyek és közösségek számára, akik egy utalással  szeretnének segíteni.  

kossuth_u_15_bozsanyi_jennifer_szml.jpg

A hozzátartozó név, ami az utaláskor szükséges: Peinlich Jennifer. A közlemény rovatba írjuk bele: "adomány" - nehogy megadóztassák   

Ezt egy olyan megosztás alatt találhatjuk, ami a kiégett lakás képeit tartalmazza. El is kértük a közzétevőtől. Egy BTC-szurkoló nyilvános kommentje szerint ők már gyűjtöttek, mint később kiderült 405 ezer forintot a két családnak  és átadják. Ennek közlése azért is fontos, mert példájuk  más közösségeket, személyeket és családokat is hasonló cselekedetre ösztönözhet. 

Hozzá kell tegyük, hogy a lángok szerencsére nem érték el a hátsó szomszédban élő, különösen nagy és állandó tehertétellel élő, nehéz sorsú család lakását, de a tűz megállítása során megsérült a födém és a tető javítása szintén milliós nagyságrend lesz.   Az ő számlaszámukat is hamarosan közzétesszük. Íme 

Kiss József

10102914-44200500-01005003

A közleményhez kérjük írják be: "Adomány"

Az pedig valóságos kegyelem, hogy az első lakás nem sérült.  A 1 óra előtt kitört lakástűz megfékezése után, 4 óra tájban mehettek vissza otthonukba. Volt egy olyan kritikus időszak azon az éjszakán, hogy senki sem tudta meddig terjedt a tűz. Olyan magas is volt a lán, mint majdnem a közeli nagy fenyő, amit a Kisfaludyból látni. Úgy tűnt az ijedt laikus számára, hogy ez a tűz hátul visz minden tetőt. Álltak a kimenekülők a Szél utca jobboldalán a bútorbolt melletti kapualj előtt csöndben, szerencsére szélcsend is volt. A nem tűztől sérült otthont elhagyókat pedig a szomszéd fogadta be.     

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása