Ma délelőtt 11 óra tájban törtek be Bicskén, egy Aradi Vértanúk utcában található családi házba.  

A környéken elők elmondták, hogy az elkövetők kifigyelhették az ott élők mozgását és behatoltak. Mint azt tőlük megtudtuk, egy fekete, a területen ismeretlen autóról is beszámoltak a rendőröknek. 

A Bicskei Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetése ügyében nyomoz ismeretlen elkövető ellen, dolog elleni erőszak alkalmazásával jutottak be a házba  - mondta el a Bicskei Szónak Csepely Balázs r. százados, sajtóreferens, az FMRFRK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa. 

A tetthelyen helyszínelőn dolgoztak és természetesen folyamatban van a közterületen működő és egyéb biztonsági kamerák adatainak elemzése is - zárta a rendőrtiszt.    

(Az Aradi utcán és a "Telep" más utcáiban adjuk tovább az eset hírét annak érdekében, hogy ez máshol se fényes nappal - se sötét éjjel - bajok vannak a közvilágítással - ne fordulhasson elő.)      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elég szörnyű, hogy ez megtörténhet! Itt nem működik a "szomszéd figyelő"??? De, hogy nem tűnt fel senkinek??? Ez egy csendes, nyugodt kis környék (volt).
süti beállítások módosítása