A szenzációs felvételeken Tótka Sándor kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok valamint ifjúsági olimpiai bajnok magyar kajakozó látható. 

vrod96rq.jpeg

 Pálfi Balázs/Red Bull Content Pool 

 A Red Bull szerkesztői minden hónapban kiválasztják a legjobbnak ítélt képet az összes fotóból, amit feltöltenek a fotósok világszerte a Red Bull Content Poolra. Bicskei szenzáció, hogy a júniusi “Photo of the Month" (A hónap fotója) a bicskei uszodában készült sorozatból született, bicskei alkotótól.  

Balázs a világ kb.1300 hivatásos Red Bull fotósának egyike (összesen három fotós van Magyarországon), beválogatták a Red Bull Photography-ba, ami a legjobb 800 Red Bull fotós csoportja, és most tagja lett annak a szűk kb. 30 főnek a világon, akik ebben a 800 főben megmérettetek, és a legjobb kép került kiválasztásra!

alairas.jpg

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása