A Zöld Bicske Kft.-nél az érintett, ottani munkahelyüket elvesztő dolgozók létszámát kértük a cégvezetéstől.  Azt is megkérdeztük, hogy pontosan milyen állásokat érintett a változás.

 Arra is kiváncsiak voltunk, igaz-e, hogy a vezetőség munkahelyi bejelentése szerint több munkavállalót már nem érint a jövedelemvesztés, ugyanakkor munkaruhát is ígértek a megmaradt dolgozóknak.


A Zöld Bicske Kft. hivatalos tájékoztatása szerint a létszámcsökkenés 38 főt érintett  (közös megegyezéssel 32 fő, felmondással 6 fő) távozott. 

A cégnél jelenleg 46 fő dolgozik.

A szolgáltatási területük változása és a cégátszervezések miatt 12 munkavállalót a Kommunal Junk Kft. foglalkoztat tovább, 26 fő munkaviszonya megszüntetésre került.

 A hulladékbegyűjtésben, kezelésben és szállításban résztvevő kollégákat érintett az átszervezés.

"A munkafolyamataink optimalizálása folyamatos, meglátásunk szerint nagyobb létszámú átszervezések már nem várhatók" - áll Mag Barbara ügyvezető igazgató válaszában 

 "Az egységes és minőségi munkaruhák beszerzése folyamatban van, várhatóan szeptemberre megkapják a kollégák" - zárta válaszait a cég egyik vezetője. 

 

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása