Olvasónk levelében a kerékpárút karbantartási hiányosságait veti fel. 
A szervizzel szembeni be- és kivezető szakaszon csak a kerítésdrót tart egy kidőlt száraz fát, ha szakad a drót, valakire, de legalábbis a kerékpárútra esik a fa.
Ugyanitt a tüskés szeder (ehető! :)), tüskés akác és vadrózsa ágak akadályozzák a közlekedést.
Csabdi környezetében ember magasságú a parlagfű az út padkájában.
Tarjánnál a padkát elsodorta a víz, térdig érő vízmosások maradtak, hetek óta javítatlanul.

Tudom, hogy nem új beruházás, nem lehet nemzeti szalagot vágni fotósok és operatőrök koszorújában, de nem kellene az érintett, vagyont kapott önkormányzatoknak gondoskodni a létesítmény fenntartásról?
Pénzbe kerül? Igen.

Szerdán tájékoztatás érkezett arról, hogy Csabdi közigazgatási területén nincs parlagfű.

A válaszban ez állt: olvasónk hétvégén észlelte a nagy parlagfű problémáját - mégpedig a Vasztély utáni, de Csabdihoz tartozó szakaszon. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyan már, a Batthyányiban hetek óta életveszéllyes a padka melletti kimosott, 30 centi mély gödör. De senki nem csinál semmi. Autóval csak szétk*rod az autót, de ha biciklis, motoros csúszik bele, akkor minimum csonttörés.
Lehet, csak panaszkodni kellett, de hónapok után végre betemették. De miért kellett erre hónapokat várni?
süti beállítások módosítása