Egyesületünk, idén is célul tűzte ki: edzőtábort szervez és rendez Bicske zánkai táborába. A hónapok óta fennálló helyzet bizony nem könnyítette meg a szervezők munkáját. A már hagyománynak számító tábort megtartottuk a Biatorbágyi Skorpió Harcművészeti Sportegyesület kempókáival kiegészülve.

img-b1b8bb2bfb69e7cc329fcdde2db34ec7-v.jpg

Napi 3 - 4 edzés keretezte a szakmai munkát. A lelkes sportolókat több mester edzette tudása legjavát nyújtva. Farkas Zoltán mester az állóharcban, Piros Béla mester földharcban, Sihan Metzger Antal önvédelemben képezte őket.

Az állóképességi és éjszakai speciális fejlesztő edzések Piros Patrik mester irányításával folytak. Persze azért volt alkalmuk strandolni is a résztvevőknek a Balatonban.

img-9d00fd5cbbdd9f16546bc1d2559b8f54-v.jpg

A tornaszőnyegeket (tatami) Szabó Attila, a Bicskei Uszoda vezetője szállította le a táborba. Segítsége meghatározó volt az edzések megtartásához. Köszönet érte. A szülői gárdának és az Etyektej- nek köszönhetően egy frenetikus szabadtéri lángos partyval zártuk a tábort.
Végül minden táborlakó egy - csak a számukra komponált - kempós csengőhanggal lett gazdagabb.
Köszönet Gyimesi Rita énekes és Kristek András egyesületi alelnök úrnak. A DHKSE minden résztvevő
tagjának még egy névvel ellátott egyesületi pólót is adott.
A tábor nagyon jól sikerült, elérte a célját. Összehozta ismét a gyerekeket, felnőtteket, sportolókat,
szurkolókat, segítőket egyaránt. Sokat segített a fejlődésben - ami ebben a rövidre sikerült évben kiemelten fontos volt - és nem utolsó sorbsan a közösség kohéziója is erősebb lett.
Az edzések ezzel nem álltak meg!
A Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola rendőrség melletti épületének tornacsarnokába folytatódnak.
Hétfőn: kempó/brazil jitsu, Kedden: Cross-fittness/kempó, Csütörtökön: kempó edzések várják az
érdeklődőket.
Információt az egyesület facebook oldalán, vagy a 06 20 9 558 124- es mobil telefonszámon lehet kapni.

DHKSE 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása