Takács József, a "Bicskei Egységes Művelődési Központ és Könyvtár" (ismételt gratuláció a már régebbi névadáshoz - a szerk.)   új igazgatója  rendőrségi szóvivőként is dolgozott Győr-Sopron megyében. Egy rendőrségi hírben rendőr őrnagyként szerepel.

tj.jpg

 

Összesen két hírre találtunk. Az első bűnügyi híradásnak a videójában őt halljuk telefonon kb. öt éve jelentést felovasni egy súlyos bűncselekményről, egy győri késelésről.  
https://hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/halalos-keseles-gyorben-1280586 

A másik esetben  egy police.hu közleményben, aminek Felkészülten a címe, rendőr őrnagyként említik a Komárom-Esztergom megyében megtartott kríziskommunikációs konferenciával kapcsolatban. http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/helyi-hirek/felkeszulten

Bicske város önkormányzata néhány éve Takács Józsefet bízta meg azzal, hogy a Bicskei TV-t Komárom-Esztergom megyei lakosként működtesse. Akkoriban úgy fogalmaztunk, hogy nem elegendő a polgármester számára a facebook-on folytatott selfie-marketing. Egy alkalommal Takács József forrásjelölés nélkül olvasta fel a Bicskei Szó munkáját, sőt, egy fotónkat is felhasználta, ami nagy öröm lenne az alkotó számára.   De anélkül tette, hogy kimondja vagy ráírja: a Bicskei Szó munkája. Pedig a forrásjelölés alap a "serious" sajtóban     

Mintegy két hónapja a Művelődési Központ igazgatója.

Egy videóban, ami a Művház 200 millió forintos pályázati és önkormányzati forrásból végzett újjáépüléséről is szól, az igazgató önmagáról is beszél egyes szám harmadik személyben - önmagát "fiatal szakemberként" meghatározva.

A rendőrtiszti végzettsége mellett nyilván kommunikációs diplomával is bír, mert enélkül valószínűleg nem is lehetett volna sem a rendőrségi kommunikációs szolgálat tagja, sem szóvivője. 

Észrevettük, hogy a Komárom-Esztergom megyei Kisbér művelődési intézményét  is Takács József nevű  igazgató vezeti. Ez egy nem ritka név.  Tehát nem biztos, hogy ugyanarról a személyről van szó. De az már valószínűsíti, hogy ebben a megyében él vagy élt a bicskei új vezető. Az pedig biztossá teszi az azonosságot, hogy Kisbéren ugyanazokat a roppant szellemes tartalmakat osztja az "újjászületett"  bicskei intézmény Fb-csoportjában nap mint nap, mint amit Kisbéren is. Két legyet üt egy csapásra, mindannyiunk kulturális feltöltekezése érdekében.   
Az ottani honlapon még Takács József szerepel, de Bicskén még nem látható az ő neve. Persze, ez átmeneti állapotot is jelenthet. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megfelelő helyre megfelelő embert! Jelszó érvényesítve..." végre megnyugodhatunk! az ellenség keze nem teheti be a lábát..."
süti beállítások módosítása