lidl_bicske_felujitas_plakat_418.jpg


A Lidl Magyarország a vásárlók kényelmes bevásárlási környezetének megteremtésére mindig nagy hangsúlyt fektetett, folyamatosan törekszik a kellemes környezet kialakításához a bolti környezet fejlesztésére, modernizálására. Ennek érdekében a vállalat a bicskei Szent László utca 55. szám alatti áruház kapuit szeptember 5-től bezárja egy hónapra, hogy megújítsa azt és a vásárlók modern, vonzó környezetben intézhessék a napi bevásárlásaikat. Az áruházat modern berendezések, letisztult vonalak jellemzik majd. A modernizáláskor felújítják a szélfogót valamint új be- és kijárati ajtókat is kap az áruház. Az üzlet teljes területén lecserélik a padlóburkolatot, új klímák kerülnek beszerelésre, valamint kiegészítésre kerül a LED-es világítás is. A belső berendezések cseréje (modern hűtők, polcok, kasszák), és egyéb elektromos, valamint gépészeti korszerűsítések mellett megújul a közösségi helyiség és a raktár is. A belső átalakítások mellett a parkolóban is zajlanak majd munkálatok, modern LED-es parkoló világítás kerül kialakításra és a fenntarthatóságot szem előtt tartva elektromos töltőállomásokat is kiépít a vállalat.
A megújult áruház október 7-től fantasztikus akciókkal várja majd újra vásárlóközönségét.
A felújítás ideje alatt a legközelebbi – Tatabánya, Szent Borbála út 31. valamint Tatabánya, Győri út 31. - Lidl áruházainkban várjuk vásárlóinkat.
Üdvözlettel,
Lidl Magyarország

lidl_bicske_felujitas_plakat2_419.png

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása