Tegnap 12 óra 45 perckor közúti közlekedési baleset történt a 8101-es számú úton, Bicske térségében - olvasható a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgála válaszában, amit lapunk kérésére készítettek. 

Egy 38 éves felcsúti lakos Bicske, Tatai út irányába közlekedett gépjárművével, amikor a 20-as kilométerhez érve - eddig ismeretlen okok miatt - letért az úttestről. A gépjármű több közlekedési terelőtáblát és közúti jelzőtáblát is kidöntött, majd egy beton áteresz szegélyének ütközött. Az autó vízszintes ésfüggőleges tengelye körül is többször megperdült, majd egy vízelvezető árokba csapódott. A járművet vezető férfi a baleset során az autóból kizuhant és súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség jelenleg is vizsgálja.

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása