"Legyünk nagyon-nagyon büszkék: Oláh Martin, Bakos Balázs, Murányi Imre országos második lett a Szegedi Tudományegyetem Janikovszky döntőjében! Gratulálunk!" - írja Vigyikánné Horák Andrea a Vajda Hangján.

Ez a verseny Janikovszky Éva életműve előtt tisztelgett. Erre alkották a Vajdá János Technikumban (nekem míg élek: Gimi) ezt a klipet, illetve egy termet festettek ki a kreatívok olyan képekkel, amik Janikovszky Éva könyveihez szervesen hozzátartoznak.
A filmben szereplő 9. b osztályfőnöke Bodor Kata.
Főszereplők: Murányi Imre, Oláh Martin és Bakos Balázs
Menedzsment: Oláh Martin
Forgatókönyv: Vigyikán Villő
Zene: Sulymosi Gergő (SMG Productions)
Betétdal: https://youtu.be/i-0ATTg-Xno
Lil CJ (Murányi Imre) - Ha én felnőtt volnék (Official music video)

Janikovszkyt megjelenítése érdekében termet festettek a kreatív osztály segítségével. A harmadik fordulóba négy csapat jutott be.

Az elméleti forduló Janikovszky Éva életműve. Egész napokon át irodalmat olvasott ez a három fiú, hogy megragadja a lényeget. A szegedi értékelés szerint sikerült. Gratulálunk.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása