2023. március 11-én délelőtt Etyeken egy tizenkét méter magas fa veszélyesen megdőlt, egy másik tartotta meg. Személyi sérülés nem történt - írja válaszában Szabó-Bisztricz Anett t. százados, a Katasztrófavédelem megyei szóvivője.  "A balesetveszélyes fát a bicskei önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták. Bicskén az Előhegy dűlőn egy tíz méter magas fa dőlt az útra, amelyet a város önkormányzati és önkéntes tűzoltói motoros láncfűrésszel feldaraboltak, majd lerakodták az útról. Kora délután az M1-es autópályán Mány térségében személyautó és egy facsemetéket szállító teherautó ütközött, személyi sérülés nem történt. A járművek a leállósávban álltak meg. A műszaki mentéshez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók vonultak.

Vasárnapra virradóra fejezték be a tűzoltók a műszaki mentést az M1-es autópályán szombaton délután történt tömegbalesetnél. A sztráda Győr felé vezető oldalán, Bicske és Herceghalom között negyven jármű ütközött össze, Tizenkilenc személygépkocsi és egy kamion vezetőfülkéje teljes terjedelmében égett. A másik irányban, a Budapest felé vezető oldalon két személyautó karambolozott. A tatabányai, a bajnai, a törökbálinti, a nyergesújfalui, a székesfehérvári és a fővárosi hivatásos, valamint a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók mellett a Fejér vármegyei és a Komárom-Esztergom vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett az esethez. A lángokat két irányból fojtották el, majd visszahűtötték és áramtalanították a járműveket. A balesetben nem sérült utasokhoz melegedőbuszok érkeztek a helyszínre, öt embernek a Bicskei önkormányzat biztosított ideiglenes szállást az éjszakára. A katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indított.
A beavatkozásról a bicskei önkormányzati tűzoltóság közzétette részletes összefoglalóját a Facebook-oldalán:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=211850654831989&set=a.163682249648830" (Ez az, amit két formában is közölt már a Bicskei Szó.)   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása