Szia,
írhat az olvasó?
Az idén itt viszonylag keveset esett az eső, ezen belül sem állt elő olyan helyzet, mint néhány éve, amikor esett és vitt is sok mindent a víz. Ez tulajdonképpen csak szerencse kérdése, mert az ország több pontján volt eközben villámárvíz. Övárok itt sehol. Ezért is nagy szerencse. Örüljünk együtt. 
De szívügyünk Bicske vezetőinek talán éppen emiatt nem tűnik fel, hogy a Kakas Óvoda Rózsa utcai oldalán a burkolt árokban hevernek a burkolóelemek, amiket kupacba rakott a legutóbbi nagyobb víz.
Szintén nem akar feltűnni senkinek, hogy a Rózsa utca - Kossuth utca közötti gyalogos-kerékpáros híd járdája a hídfőnél jó ideje balesetveszélyesen megsüllyedt (a szétcsúszó és javítatlanul gyorsabban romló burkolatról azért nem írok, mert a Galagonyás kerékpárút is hasonló sorsra jutott). 
Úgy tűnik mindegy, hogy ki vezeti a várost, a gondnokságot ellátó szervezetet, kapkodó munkavégzés csak akkor van, amikor baj van. De az már késő és sok pénzbe kerül. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása