Őrizetbe vették azt a 37 éves székesfehérvári férfit, aki halálos balesetet okozott a városban, az elgázolt áldozatnak meg sem próbált segíteni, hanem elhajtott a helyszínről - közölte a rendőrség kedden.
   
A gépkocsivezető hétfőn késő este figyelmetlenül kanyarodott autójával a 7-es főútra és elgázolt egy 56 éves bicskei férfit, aki a helyszínen meghalt. A gázoló a balesetet követően segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a rendőrség még az éjjel átnézte a szóba jöhető ipari-és térfigyelő kamerák felvételeit, s az adatgyűjtés eredményeként hajnalra "körvonalazódott a vélt elkövető személye".
   
A férfit előállították, kihallgatták. Azt mondta, érzékelte, "mintha nekiment volna valaminek", de nem győződött meg a történtekről. Hazament, lefeküdt, s később hallotta, hogy az adott útszakaszon halálos gázolás történt. A rendőrség a cserbenhagyó gázolót őrizetbe vette.

Forrás: Híradó.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása