Elsősorban a center pálya mögötti üres részt fogják beteríteni műfűvel.

Termeszétesen nem a BTC és nem is a Városi Önkormányzat finanszírozta a több milliós projectet, hanem a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, mellyel a Bicskei TC elnöksége idén kötött partneri szerződést. Szükség lesz a bicskeiek segítségére is. Bár az anyagot (több tonna kő, műfű, szegély) az Akadémia szállítja, de a szegéllyel mi fogjuk körbehatárolni a pályát. "Minden követ megmozgatunk, hogy a BTC-nek legyen egy edzőpályája is" - jelentette ki Széplaki Árpád elnök a pálya megépítésével kapcsolatban.

Most pedig egyenesen a gánti Orbán-kőbányából több tonna, több millió forint értékű anyagot szállítanak Bicskére, saját költségre. Ezt kb. félméteres nagyságban lehengerlik a földbe, megakadályozva az esetleges süppedést. Erre jön majd a műfű. Ezt nem kell locsolni, nyírni, karbantartani csupán élvezni a játékot vagy a pálya szélén drukkolni. A terveket a pályáról Bernvallner Vilmos készíti, aki nélkül szakszerűen nem is épülhetne meg a pálya.

Reméljük a jobb pálya, jobb körülmények erős csapatainkba is új erőket öntenek.  Az 1912-ben alapított BTC 100. évét már  megújulva ünnepelhetjük majd. - összefogással. Valószínűleg a pálya felavatása testvérvárosaink csapatainak társaságában történik majd, amit egy testvéries, testvérvárosi kupa tesz "sportszerűvé". Előre is köszönjük, azoknak a segítségét akik majd részt vesznek a szegélyek megépítésében.
CSAK A BICSKE!

Szöveg és fotó: Izing Máté


Térerő. Van még feladat bőven


Lehengerlő hírek. Hajrá Bicske!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása