Vasárnap este egy budapesti férfi tett bejelentés, miszerint az 1-es számú főúton az etyeki táblától 150-200 méterre ismeretlenek elvitték bérelt VW Passatját. Az autóval Bicske felől Budapest irányába tartott, amikor a mögötte haladó sötét színű Ford Scorpio előzésbe kezdett. Méghozzá elég szerencsétlenül: az előzés szűkre sikeredett, mert a kocsijának visszapillantó tükrét az előző autó kihajtotta. Az okozó továbbhaladt. A Passatos villogni kezdett, hogy álljon meg, mire a Scorpio lehúzódott és megállt. A Passat sofőrje kiszállt, de pechjére az indítókulcsot a járműben hagyta. Elindult az okozó felé, de amikor közben hátrafordult, észrevette, hogy autójában ül valaki. Mindkét járművel elhajtottak az ismeretlenek. Az okozott kár kb. 4 millió forint.

Fehérváron nem lopták, hanem rongálták az autókat vasárnap. Kora reggel állampolgári jelzések érkeztek, hogy a Királykút lakónegyed 8-13. szám mögötti parkolóban több gépkocsit megrongáltak. A három parkoló jármű nem zárható tanksapkáját az ismeretlen tettes letekerte, az üzemanyagtank beöntő nyílásába szövetdarabot, illetve újságpapírt tömött, majd meggyújtotta. Szerencsére a tűz nem okozott komolyabb bajt, az autókban így is 25-30 ezer forint körüli kár keletkezett. Az Ősz utcában szintén autórongálás miatt kellett helyszínelni délelőtt. Egy parkoló Ford Focus abroncsát szúrta ki ismeretlen tettes.

Fejér Megyei Hírlap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása