Koós Bence, Papinóth Levente, Orbán Tamás, Tóth Kristóf és Izing Máté. Ők öten alkotják a "médiacsapatot". Mindannyian a Szent László Általános Iskola 8. osztályos növendékei. Amellett, hogy természetesen iskolájat, városunkat is büszkén képviselik.

Szinte minden fejér megyei településből érkeztek a megye hírlapjába megfejtések. Minden körben összesen tíz kérdés van, amelyet a csapatnak ( tanári segítség nélkül ) kell megoldania. A megfejtések a szerkesztőség pontozza. Így kerülnek ki a több száz versenyző közül a legjobb csapatok. Ezek a csapatok április végén Székesfehérváron mérik össze tudásukat, ez a várva várt megyei döntő. Itt fog szerepelni a bicskei Szent László Általános Iskola 8. osztályos csapata is.  Ők azt mondják, hogy a legfontosabb a pályázatban, hogy végig összetartsanak, összedolgozzanak, és a lehető leggyorsabb idő alatt közös döntést hozzanak.

A csapat, mely itt első lesz, továbblép az országos döntőbe, ahol (képviselve megyénket) Magyarország megyéinek legjobb csapataival mérik össze tudásukat. Senkinek sem lesz könnyű dolga, és a főnyereményért bizony meg kell küzdeni. S ha nem is nyerünk: A részvétel a fontos ráadásul minden bizonnyal hazánk egyik legjobb csapatának nevezhetjük magunkat.

Nem is csoda, hogy ekkora az érdeklődés és a részvétel a pályázaton, hiszen amellett, hogy sok mindent meg lehet tudni, tanulni, az első három helyezettet díjazzák, a főnyeremény pedig 250 ezer Ft költőpénz!:)

bicskeifik.eoldal.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása