A ló ára kellett volna

2010.10.21. 11:32

Az amúgy többszörös bordatörése miatt otthon fekvő lakástulajdonos szerda délután arra ébredt, hogy egy ismeretlen férfi áll a szobában. A 170 centiméter körüli magas, testes, pocakos idegen fenyegetően lépett fel, pénzt követelt. Többször hátba rúgta, arcon ütötte, miközben azt hajtogatta, hogy tudja, hogy van pénze, mert eladta a lovát. A bántalmazott férfi védekezni sem nagyon tudott korábbi sérülései miatt, viszont pénzt nem adott barna, cippzáras bőrkabátot viselő bántalmazójának. A napszemüveges férfi így kénytelen volt értékek nélkül távozni. Az esetet megelőzően és közvetlenül utána a sértettet telefonon is megfenyegette valaki, hogy adjon pénzt, hiszen a ló árából futja. Hogy a telefonhívások és a bántalmazás összefüggnek-e, illetve ugyanaz a személy lehet-e a bántalmazó, mint a telefonáló, még vizsgálják a nyomozók.

A megvert férfit biztonsága érdekében kórházba szállították. A Bicskei Rendőrkapitányság nyomozói tovább keresik a tabajdi férfi bántalmazóját, egyébiránt pedig minden érdemi információt szívesen fogadnak esetleges szemtanúktól az október 20-án 17.00 óra körül Tabajdon történtekkel összefüggésben. Akár a bűncselekménnyel, akár az elkövető személyével kapcsolatban fogadják és köszönik a bejelentéseket a 22/566-020-as telefonszámon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása