Az elmúlt hetekben betöréshullám söpört végig Bicskén. Betörtek egy osztályvezető rendőrtiszt és egy körzeti megbízott vezető bicskei otthonába.

Azonosításkor két pesti terhelttel együtt három bicskei, büntetlen előéletű férfi állt egyvonalban. Mindegyikük kis azonosító számtáblát kapott, amit mellkasuk előtt kellett tartani. A sor az emeleti tárgyaló helyiség ajtajával szemben állt. A tárgyalóban erős fények voltak, a folyosón sötét. A rendőrtiszt az ajtóban állva felemelt egy erős fényű lámpatestet, amivel szembevilágította sort. Kinn a sötét folyosóról néztek be a bűncselekmény tanúi, akiknek öt ember közül kellett azt a kettőt kiválasztaniuk, akiket az esettel összefüggésben láttak.

- Mikor megnéztek bennünket, számokat cseréltünk – a két gyanúsított választhatott is új számot -, helyet cseréltünk, átrendeztük a sort. A szemtanúk azonban nem néztek meg minket ismét, ami azt jelenthette a gyakorlott zsaruknak, hogy nem volt kérdés, nem volt ellentmondás, minden egyértelmű – mondta egy bicskei sorban álló.

- A kellően megalapozott bizonyítás még nagyon sok aprólékos munkát igényel
kollégáimtól – mondta a bicske.info-nak Dr. Bazsó László rendőrkapitány.

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása