Távozását követően vette észre a férfi, hogy két bontatlan doboz nyugtató is eltűnt. A bicskei rendőrök a polgárőrökkel közösen  szervezték meg a kutatást. Élt a fiatal nő, amikor rábukkantak…

A bejelentésből a nyomozók megtudták, hogy a pár viszonya megromlott, szétköltözőben voltak. A fiatal nő szerda este hagyta el a lakást. A férfi később vette észre, hogy a gyógyszeres szekrényből két bontatlan doboz nyugtató tűnt el. A nő eltűnéséről csütörtökön délután fél háromkor értesítette a rendőrséget. Az adatgyűjtés során a rendőröknek sikerült olyan tanút felkutatni, aki látta, hogy a távozás időpontjában a nő a Zrínyi utca végében lévő erdős terület felé tart. Miután kiderült az is, hogy a fiatal nőnek korábban már voltak pszichés problémái, félő volt, hogy kárt tesz magában.

A beszerzett adatok alapján a bicskei rendőrök haladéktalanul intézkedtek a kutatás beindítására. Tizenhét fővel négy szolgálati gépkocsival kezdték meg a környék módszeres átkutatását délután negyed négykor. A rendőrökhöz tizennégy polgárőr is csatlakozott. A kutatás során délután öt óra után néhány perccel a 1104-es út mányi bekötő útjával szemben lévő búzatáblában találták meg a nőt. Élt amikor rábukkantak. A beszedett gyógyszerek miatt a helyszínre kért mentő gépkocsi személyzete a Székesfehérvári Szent György Kórház Sürgősségi Osztályára szállította kivizsgálás, illetve ellátás céljából.

FM RFK

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása