A 16 éves fiút egy nagyáruház parkolójában fogta közre több kortársa. Előbb cigarettát, majd pénzt és mobiltelefont kértek tőle. Mivel nem tett eleget a kérésnek a csoport több tagja lökdösni kezdte, arcul, mellkason ütötték. A fiú a közeli áruházba szaladt be segítséget kérni, onnan értesítették a Bicskei Rendőrkapitányság ügyeletét. A járőröknek a sértett, valamint a fellelt tanúk részletes személyleírást adtak, amely segítségével a járőröknek első körben sikerült elfogni a helyszínről elmenekült tettesek közül hármat. Előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. A három 16-18 éves bicskei, illetve nagyecsedi fiatalt bűnügyi őrizetbe vették. Az eljárás során azonosították negyedik társukat is. A rendőrök még keresik a kömlői illetőségű férfit.

A 16 éves sértettet, aki mellkas fájdalmakra panaszkodott, közben kivizsgálták a Székesfehérvári Szent György Kórházban. Az orvosok nyolc napon belül gyógyulónak ítélték az elszenvedett mellkaszúzódást. Bántalmazói ellen csoportosan elkövetett rablás miatt tovább folytatják a megindított eljárást a bicskei nyomozók.

FM FRK

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása