"A 2011-2012-es tanévben a Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakképző Iskola és Kollégium tanulóival részt vettünk a Van Benne Vitamin országos verseny döntőjében. Vigyikánné Horák Andreának és lelkes segítőinek köszönhetően nagyon jól éreztük magunkat.

A Vigyikán házaspártól hallottunk először Ákosról, akinek most gyűjtést szerveznek. Csodálatos dolog látni az emberek összefogását e nemes cél érdekében, az hogy puszta jelenlétünkkel segíteni is tudunk, az a szervezők ötletességének és áldott munkájának köszönhető. 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy velünk kezdődik a klip, ahogy leszállunk a vonatról és csinos lányok társaságában tartjuk a plakátot: "Az élet más"

Az önzetlenség napja alkalmas rendezvény arra, hogy felhívjuk embertársaink és gyerekeink figyelmét arra, hogy önzetlenül segíteni felemelő érzés, és a maga módján, az óvodástól kezdve mindenki tud segíteni, csak jóindulat és hozzáállás kérdése.

A szervezést és a műsorkiírást látva, abban biztos vagyok, hogy nagyon jól fogjuk magunkat érezni, mi is azon leszünk, hogy a körülöttünk lévők is kellemes és hasznos időtöltésként éljék meg ezt a napot.

Üdvözlettel: Lelkes ildikó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása