Ez a már lassan hagyományként élő tiszteletreméltó civil kezdeményezés a családok érdekében szerveződött. Közleményükben a részletek: 

 
Kedves Anyukák, Apukák, Nagymamák és Nagypapák! Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2011.10.22-én szombaton ismét lesz Baba- Mama börze a bicskei II-es általános iskolában, de a körülményeket figyelembe véve kibővült programmal várjuk az érdeklődőket. A hagyományos adok- veszek rész mellett lesz gyerek vigyázó illetve "programozó" rész és a végtörlesztéssel kapcsolatos útvesztők miatt pénzügyi tanácsadó sarkunk is lesz, ahol mindenki felteheti ezzel kapcsolatos kérdéseit a vendégként érkező szakembereknek.
A belépés ingyenes az árusító asztal szülőknek 300.- Ft/ asztal, kereskedőknek pedig 600.- Ft /asztal. Asztal foglalás: Ádám Anett 06-20-5455-864 adamanett kukac freemail.hu Szalma Eszter 06-20-9620-363 szalmaeszter kukac csabdinet.hu
 
Mindenkit szeretettel várunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása