Nem tetszik a rendszer

2011.10.21. 10:16

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gondolom az előző rendszer jobban tetszett. Habár ez nem egyértelmű mert ami nagy zömében fel van sorolva, az előző rendszerböl örököltük. Nekem speciel hiányzik a piros szegfű lobogtatása a felvételről.
Nekem sem tetszik ez a rendszer,de nem gondolnám ,hogy azok akik ezt a nem tetszik kampányt csinálták azok jobb rendszert alkotnának .Akik ezt erőltetik azok az SZDSZ bukott liberalizmusának szekértolói.Itt rendre lenne szükség a Fidesztől is ezt vártam de ha lehet itt még nagyobb lett a kupleráj .
@Kiábrándult Fidesz szavazó: Pontosan így érzek,akkor ez valószínű társadalmi elvárás,hogy legyen végre rend /amit ugye Pintér Maffiózó Sándor két héttel a választálasok utánra ígért /és létbiztonság.De akár ,hogy is a Viktorék sz....rnak a választóikra betonozgatják be magukat a hatalomba és jellemtelen módon nem mernek a választóik szemébe nézni pl tegnap inkább még az országból is elmenekültek
Jól sikerült, valóban nem tetszik ez az egész! Jó lesz csengőhangnak!
süti beállítások módosítása