Súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt reggel Felcsúton. Egy kisteherautó a nedves úton megcsúszott, majd elsodort két fiatalt, akik a buszmegállóban várakoztak, majd betonfalnak csapódott. 

A Bicskei Rendőrkapitányságra reggel 07.00 órakor érkezett bejelentés arról, hogy a 811-es számú úton Felcsút belterületén súlyos kimenetelű közlekedési baleset történt.
Az elsődleges információk szerint egy Nissan kisteherautó Alcsútdoboz irányába közlekedett, amikor egy kanyart követően a nedves úton megcsúszott, buszmegállóba rohant, ahol elsodort két buszra várakozó fiatalt, majd egy ház betonkerítésének csapódott.
A baleset során a buszmegállóban álló 16 éves fiú, valamint 26 éves fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett, míg a gépkocsi férfi utasa könnyebben sérült. Az autó sofőrje nem sérült meg a balesetben.
A helyszíni szemle még jelenleg is folyamatban van.       
 
A baleset körülményeit a Bicskei Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
 
A reggel folyamán a Bicskei Rendőrkapitányság Ügyeletére a fenti baleseten kívül több más közlekedési balesetről is érkezett bejelentés. Sok autó csúszott árokba a nedves úton. Ezen balesetek során azonban sérülések nem történtek.
 
 
FM RFK 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása